KIP


Stichting Betonkunst Oosterhout zorgt deze zomer voor een nieuw evenement. Er is een gezellige interactieve middag gepland voor het hele gezin op zondag 25 augustus onder de titel: Kunst in Park (K.I.P.)

Tussen de beelden van de betonkunst die reeds in het Oostpark staan, zullen veel verschillende kunstvormen te bewonderen zijn. Je kunt kijken, kopen, meedoen aan een workshop, maar genieten op het terras behoort ook tot de mogelijkheden. De stichting bestaat inmiddels 5 jaar en de kunstenaars wilden dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. Het is de bedoeling om K.I.P. uit te laten groeien tot een jaarlijks terugkerend Oerol-achtig evenement.

Alle Oosterhoutse kunstenaars worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan K.I.P. De kunstenaars van Betonkunst zullen zelf uiteraard aanwezig zijn. Ze nemen ieder een jonge kunstenaar mee naar het evenement en samen zullen ze zich aldaar presenteren aan het publiek. Het doel is om een interactief programma aan te bieden met activiteiten voor het hele gezin. Van portrettekenaar tot troubadour en van straattheater tot koor. Kunst in de breedste zin van het woord, aldus de organisatie.